2023. január 19., csütörtök

Ez történt - 2023. AdatSzalon Kollégium Székesfehérvár

Ma a Székesfehérvári Ügyvédi Kamara meghívására tartottunk előadást az ügyvédi irodák adatvédelméről és ügyvédszakmai kérdésekről. Bár már többször adtunk elő ebben a témában, megint egy kicsit más volt. Ennek oka egyfelől, hogy egy folyamatosan fejlődő jogterületről van szó, másfelől pedig, hogy a kollégák kérdéseivel ma is gazdagodtunk néhány új gondolattal, melyet ezentúl beépítünk a programba. Az általatok feltett kérdések mindig új és kreatív válaszok keresésére sarkallnak minket, és ezt nagyon köszönjük. 

Megtudtuk továbbá, hogy a jogszabályok hiába határozzák meg egy okirat kötelező adattartamát, a földhivatali ügyintéző bizony nagy úr, és a szokásjog jegyében további kötelező elemeket határozhat meg, és bizony a banki okirati elvárások közül sem mindegyiknek találjuk meg a jogszabályi alapját - persze ügyvéd legyen a talpán, akinek van ideje minden alkalommal beleállni ebbe a szakmai vitába. 







Köszönjük a kollégáknak, akik megtiszteltek minket a figyelmükkel. És köszönjük szépen vendéglátóinknak az Emléklapot, nagy becsben fogjuk őrizni:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése