2021. december 8., szerda

Adat Szalon Online - 2022. február 10.

CSATLAKOZÁSI LINK: 

Join Zoom Meeting

Időpont: 2022. február 10. csütörtök 15:00 - 17:00Helyszín: online esemény - Zoom meeting

Program:

15:00. Gondolatébresztő előadások

 
GDPR az ügyvédi iroda gyakorlatában
Adatvédelmi TO DO az ügyvédi tevékenység kezdetekor: kötelező szabályzatok és nyilvántartások
Az ügyvédi tevékenység iratkezelési szabályai, az iratmegőrzési idők

16:00. Kötetlen beszélgetés

Fél éve hívtuk életre az Adat Szalont azzal a céllal, hogy összehozzuk az adatvédelmi jog iránt érdeklődő kollégákat és szakembereket, és egy kávé mellett megbeszélhessük az aktuális témákat.

Az adatvédelmi jogot nem sokan tartják a legizgalmasabb jogterületnek. De sajnos napi munkánk során nem lehet elkerülni az alkalmazását.

Ezért útjára indítjuk az Adat Szalon Online sorozatot, mely minden páros hónap második csütörtökén fog jelentkezni, és elsődleges célja, hogy gyakorlati tanácsokkal lássa el az érdeklődőket az adatvédelmi jog terén.

Az második Adat Szalon Online témája az ügyvédi iroda iratkezelése és szükséges szabályzatok. Az előadás során lesz lehetőség kérdezni, illetve igyekszünk szövegszerű javaslatokat is megfogalmazni.

A részvétel ingyenes, regisztrációhoz nem kötött, de köszönjük, ha Facebook eseménynél jelzed részvételi szándékodat.A csatlakozás linkjét az esemény oldalán, az esemény napján tesszük közzé (addig még szelídítjük kicsit a technika ördögét).

Ha a témával kapcsolatban konkrét kérdéseid vannak, elküldheted előre vagy megírhatod az eseménynél. Ha valamely más témában szívesen hallgatnál vagy tartanál előadást, írj az iroda@dekanydora.hu e-mail címre.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt.

dr. Kiss Ráhel
dr. Molnár Adél
dr. Dékány Dóra 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése