2022. október 13., csütörtök

Ez történt - 2022. októberi AdatSzalon Kollégium

2022. október 13-án a Budapesti Ügyvédi Kamarában tarthattuk meg "Az adatvédelem és egyes ügyvédszakmai kérdések az ügyvédi praxisban" című előadásunkat. Ez a téma kifejezetten azon ügyvéd kollégáknak szól, akik napi szinten nem foglalkoznak adatvédelemmel, de az ügyvédi praxisban kényszerűen alkalmazniuk kell az adatvédelmi jogszabályokat. Az előadáson való részvétel 2 kreditet ért.

Talán ezen utóbbi tény, talán a kollégákban fellobbanó adatvédelmi tudatosság és kíváncsiság az oka, de hatalmas örömünkre az előadás résztvevői megtöltötték a Dísztermet! Nagyon köszönjük minden résztvevőnek, hogy eljött, bízunk benne, hogy hasznos információkkal lettek gazdagabbak. 

Nagy örömünkre szolgált, hogy végre személyesen is átadhattuk a 2021-es karácsonyi jótékonysági liciten elnyert "Színes, szagos ügyvédi adatvédelmi tájékoztatót" a legmagasabb licitet felajánló Stipta Viktor kolléga részére.

SEGÉDANYAGOK: Az előadás segédanyagai EZEN a linken elérhetőek.

KÉRDŐÍV: Az eladásainkat igyekszünk a kollégák számra közérthetően és hasznosan felépíteni. Ha véleményeddel segítenél, akkor az alábbi linken - anonim módon - ezt megteheted.

Végül pedig pár fénykép a mai napról - köszönjük Szandi!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése